Rollinos de pollo en salsa

Rollinos de pollo en salsa

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Rollinos de pollo en salsa. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Rollinos de pollo en salsa is one of the most favored of current trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Rollinos de pollo en salsa is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Rollinos de pollo en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollinos de pollo en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rollinos de pollo en salsa is 4/5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Rollinos de pollo en salsa estimated approx 1h 30 min.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Rollinos de pollo en salsa using 10 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.

Es una receta exquisita, yo suelo hacer bastantes porque gustan tanto que vuelan

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Rollinos de pollo en salsa:

  1. 2 pechugas de pollo en filetes (me salieron 13)
  2. 13 lonchas Bacon / panceta
  3. 13 lonchas jamón York
  4. 13 lonchas queso (el que desees)
  5. 1 cebolla
  6. 2 dientes ajo
  7. 400 gr tomate (triturado, frito o natural)
  8. 1/2 vasito Brandy/coñac
  9. Sal
  10. Aceite para freír más aceite para la salsa

Instructions to make to make Rollinos de pollo en salsa

  1. El día anterior por la noche se adoban los filetes de pollo con sal y ajo machacado o sal de ajo o ajo molido y se reserva
  2. A la mañana siguiente, empezamos con la salsa de tomate, yo la hago en la Thermomix, pero se puede hacer fácilmente en la olla o sartén
  3. En la ThermomiT31, echamos en el vaso una cebolla en trozos y le damos unos segundos un golpe de turbo, bajamos de las paredes y agregamos el diente de ajo entero, añadimos aceite y sofreímos 5 min, temperatura Varoma, velocidad 2.
  4. Cuando termine añadimos el tomate y la misma operación (5 min, Temp. Varoma, vel. 2), seguidamente rociamos el coñac, dos cucharaditas de azúcar (si es tomate triturado o el natural) y ponemos los mismos valores pero está vez 30 minutos, para que se caremelize todo.
  5. En sartén, haríamos un sofrito del ajo, la cebolla y sal cuando empiece a pochar, añadimos el tomate, otra vez esperaríamos unos 5/10 minutos y añadimos el azúcar y el coñac y dejaríamos a fuego lento una media hora
  6. Mientras se hace la salsa, empezamos a hacer los rollitos
  7. Ponemos una o dos lonchas de Bacon, encima el filete, encima el jamón York y por último el queso (yo por nuestras intolerancias a la proteína de vaca no puedo utilizar queso rico y le tengo que echar el de cabra que rompe bastante al liar el rollo y además no funde, pero si podéis usar uno rico, favorece mucho al plato) finalmente se les pone un palillo de madera para que no se deshagan, tal que así
  8. Pasamos a freírlos, reservamos en una olla hasta que la salsa esté lista
  9. Tengo todo en proceso
  10. Finalmente cuando ya tenemos la salsa la añadimos por encima de los rollinos y ponemos al fuego bajo/medio, una hora más o menos
  11. Después de una hora quedan así
  12. Se pueden acompañar de unas patatas fritas o un poco de arroz blanco, seguro que sabéis perfectamente en vuestra casa qué hacer para rematar el plato a vuestro gusto y el de vuestra familia
  13. La foto del corte es de la revista donde cogí la receta para que podáis apreciar lo bonitos que quedan, espero que los hagáis y os gusten tanto como a nosotros
  14. He tenido que quitar la foto por lo del copyright... Lo siento!!!

As your experience and confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a bit basically zesty, you can make straightforward changes to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you don't require to discover them yet only if you grasp some basic food preparation techniques.

This isn't a total guide to quick as well as easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food How to Make Perfect Rollinos de pollo en salsa. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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