Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes
Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is fast, it tastes yummy. Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes is something that I've loved my entire life. They are nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes estimated approx 30 minutos.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
#weekendreto Receta de aprovechamiento. Un día un poco vaguete y ganas de tomar un plato completo y calentito ( yo sin el jamón, claro), pero a los míos les encanta con el toque crujiente. Espero que os guste y me contéis...🤗
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes:
- 2 zanahorias
- 1/2 bolsa canónigos
- 3 puerros
- 7 dientes ajo
- 1 trocito apio
- 1 calabacín pequeño
- Unas poquitas judías verdes y lombarda que tenía ya cocidas
- al gusto Garbanzos cocidos
- Sal
- Pimentón
- aove
- 1 / 2 litro de caldo de pollo
- 1 vasito agua
Instructions to make to make Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes
- Lo he hecho en Thermomix para luego triturarlo en el mismo vaso, pero se puede hacer en cazuela, triturar y pasar por el chino si te gusta con textura más fina
- Pon los ajos enteros y los puerros en rodajas con 50 g de aceite en el vaso del robot y tritura 5 segundos a velocidad 5 (sin temperatura). Baja lo que haya quedado en el vaso y sofríe sin el cubilete 8 minutos, varoma, velocidad 1. Si lo haces sin el robot, haz un sofrito, en la cazuela, con los mismos ingredientes muy picaditos
- Añades al vaso del Thermomix todos los demás ingredientes troceados, la sal, el caldo y el agua (cuidado de no pasarte porque el caldo ya lleva), menos los canónigos, que los añadirás después. Programa 15 minutos, temperatura varoma, velocidad 1. Si lo haces en cazuela, sigue las mismas indicaciones y lo pones a cocer unos 15 minutos
- Incorpora los canónigos y una ramita de apio; programa 5 minutos, temperatura varoma, velocidad 1. Si lo haces en la cazuela, los incorporas y los dejas cocer 5 minutos
- Mientras se hace el puré, preparas el"jamón serrano crujiente" como indiqué en una receta anterior y pones en una sartén con un poco de aceite los garbanzos cocidos. Cocínalos hasta que se queden dorados y un poco crujientes (yo tenía cocidos congelados y los he añadido a la sartén directamente)
- Como las verduras del vaso o cazuela ya se habrán enfriado un poco, las trituras bien. En el robot programas velocidad progresiva 7 a 10 durante 2 minutos y si las tienes en cazuela, las bates bien y si quieres una crema más fina, la pasas por el chino
- Pon en un plato hondo la crema de verduras, añades unos garbanzos y espolvoreamos con pimentón. Esparce por el plato el crujiente de jamón ! Y a disfrutar de un plato completo y exquisito! 😋😍
- No te pierdas esta crema de verduras con crujientes...y ya me contarás...
As your experience and also confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more ingredients or is a little basically spicy, you can make easy adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. As for standard cooking skills for newbies you don't require to learn them however only if you understand some simple food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast as well as easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. With any luck this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Steps to Make Favorite Crema de verduras con garbanzos y jamón crujientes. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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