Petit suisse de fresas naturales

Petit suisse de fresas naturales

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Petit suisse de fresas naturales. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Petit suisse de fresas naturales is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. They are fine and they look wonderful. Petit suisse de fresas naturales is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Petit suisse de fresas naturales, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Petit suisse de fresas naturales delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Petit suisse de fresas naturales using 6 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

Los petit suisse de fresas siempre me han encantado y a mis hijos también pero y si encima los preparamos nosotros mismos con fresas naturales el resultado es espectacular.

Se hacen en muy poco tiempo y los podemos tener en el frigorífico varios días sin ningún problema. Con esta cantidades no salen 8 vasitos pequeños.

Ingredients and spices that need to be Get to make Petit suisse de fresas naturales:

  1. 500 grs. fresas (limpias)
  2. 110 grs. azúcar
  3. 200 ml. nata para montar
  4. 200 grs. queso crema
  5. 4 láminas gelatina neutra
  6. 1 plátano (opcional)

Steps to make to make Petit suisse de fresas naturales

  1. Con Thermomix:
  2. Lo primero que vamos a hacer es hidratar las 4 láminas de gelatina. Para ello las pondremos en un bol con agua fría.
  3. Comenzamos pulverizando el azúcar (110 gr.) a velocidad 5-7-9 durante 15 segundos.

    A continuación añadimos la fresas (500 gr.) y si nos gusta 1 plátano maduro. Volvemos a picar durante 30 segundos a velocidad 5. Lo reservamos.
  4. Ponemos en el vaso la nata (200 ml.) y la calentamos durante 3 minutos a 90ºC a velocidad 3. Pasado ese tiempo escurrimos las láminas de gelatina y la ponemos con la nata. Mezclamos durante 30 segundos a velocidad 4.
  5. Añadimos el queso crema (200 gr.) y la mezcla reservada de fresas, plátano y azúcar. Mezclamos todo bien durante 30 segundos a velocidad 4.
  6. Sin Thermomix:
  7. Lo primero que vamos a hacer es hidratar las 4 láminas de gelatina. Para ello las pondremos en un bol con agua fría.

    Si no tenemos azúcar glass (110 gr.) lo pulverizamos con ayuda de una picadora o molinillo.

    A su vez picamos las fresas (500 gr.) y el plátano maduro. Si usamos una picadora potente no hace falta que pasemos las fresas por un colador. Reservamos.
  8. En un cazo ponemos a calentar la nata (200 ml.). Justo cuando empiece a hervir retiramos del fuego y le añadimos las láminas de gelatina bien escurridas. Removemos bien hasta que se integren en la nata y no las veamos.

    Ahora en el bol donde tenemos las fresas con el azúcar le añadimos el queso crema (200 gr.) y la nata y con una batidora mezclamos bien hasta que esté todo integrado.
  9. Lo volcamos en unos vasitos y tapamos con papel film antes de llevarlos al frigorífico. Lo dejamos en el frigo al menos 4 horas para que cuaje.
  10. Como veis tienen una pinta fantástica con una textura fantástica y un sabor a fresas único. El toque del plátano es opcional pero en casa nos gusta más. Vamos a aprovechar que es época de fresas.

    ¿Os animáis a probar?

As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual tastes with time. Whether you intend to offer a recipe that uses less or even more ingredients or is a little essentially hot, you can make easy adjustments to achieve this goal. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to learn them yet just if you grasp some easy cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Speedy Petit suisse de fresas naturales. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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