Tallarines con salsa de tomate hecho en casa
Hey everyone, it is Drew, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Tallarines con salsa de tomate hecho en casa. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.
Tallarines con salsa de tomate hecho en casa is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Tallarines con salsa de tomate hecho en casa is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Tallarines con salsa de tomate hecho en casa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tallarines con salsa de tomate hecho en casa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tallarines con salsa de tomate hecho en casa is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Tallarines con salsa de tomate hecho en casa using 4 ingredients and 3 steps. Here is how you can achieve that.
Deliciosa
Ingredients and spices that need to be Take to make Tallarines con salsa de tomate hecho en casa:
- 400 g harina de sémola de trigo duro
- 4 huevos
- 4 cucharadas soperas aceite de oliva
- si es necesario un poco de agua
Instructions to make to make Tallarines con salsa de tomate hecho en casa
- Normalmente se hace la masa con las manos, pero yo he usado la Thermomix.
Echamos todos los ingredientes en el vaso y programamos 2 minutos, velocidad espiga.
Sacamos la masa del vaso y lo trabajamos hasta hacer una bola con la masa.
Si la masa queda muy seca podemos echar un poquito de agua, en mi caso no ha hecho falta.
Envolvemos la masa con papel film y dejamos reposar 1 hora. - Sacamos la masa de la nevera, cortamos una pequeña porción, la otra masa la envolvemos con el papel film o un paño húmedo para que no se seque.
La porción que hemos cortado primero, la aplanamos un poco con el rodillo y la pasamos por la máquina de hacer pasta en el número 1, doblamos, echamos un poquito de harina de sémola y volvemos a pasar por la máquina,
Hacemos este proceso unas 8 veces.
Ahora el proceso va a ser más rápido.
Después del paso anterior, pasamos la pasta una vez por los números, 2, 3, 4, 5, 6, 7 y 8 .
Ahora cortamos la pasta y la dejamos secar en un tendedero una media hora. - NOTA:
Cada vez que pasamos la pasta por un número, echamos un poco de harina y así hasta llegar al grosor que más os guste, en nuestro caso nos gusta más bien fina la pasta y llegar al número 8 es ideal para nosotros.
Podemos servir la pasta con, una salsa de tomate con carne picada, pero también se puede acompañar con salsa de pesto roja o verde, con un chorrito de aceite virgen extra, con lo que más os guste.
Cocemos la pasta, en una olla con abundante agua, agregamos sal y una hoja de laurel. al terminar escurrimos bien. Yo siempre le añado un chorrito de aceite, así queda más suelta.
La pasta fresca se cuece muy deprisa, la mía con 3 minutos es más que suficiente, pero todo depende del grosor de la pasta.
La pasta que nos haya sobrado, la metemos en un tapper, se conserva en la nevera unos días, también se puede congelar.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that utilizes fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this goal. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you don't require to learn them however only if you understand some simple food preparation methods.
This isn't a full guide to quick and also simple lunch dishes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Tallarines con salsa de tomate hecho en casa. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment