Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo)

Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo)

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo). It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo) is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo) is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

Just in addition, the time it takes to cook Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo) estimated approx 90 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo) using 7 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Hombre de Campo de principio de Siglo, largas tardes de mate y peonada y las Tortas Fritas eran la reina de las ½ mañanas, pero aggiornadas a la ciudad y en los tiempos que estaban cuando aprendía a hacerlas.

Ingredients and spices that need to be Get to make Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo):

  1. 1 Cucharada Levadura en Polvo
  2. 1 kilo Harina Común 000 o 0000
  3. 1/4 taza Aceite
  4. 1 1/2 Cucharadita Sal Fina
  5. 1 Cucharada Azúcar
  6. Agua tibia
  7. Aceite

Steps to make to make Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo)

  1. Sobre la Mesa o en un bowl mezclamos la harina, la levadura, la sal fina, el azúcar, el aceite y ahuecando la preparación (en forma de corona) le vamos incorporando el agua y tibia y vamos integrando los ingredientes. El secreto es el amasado, darle con ganas y más ganas a la masa, lo grande que todo se integre bien.
  2. Una vez lograda una buena textura, bien lisa y limpia, envolvemos la masa o la tapamos con un repasador (según donde la preparemos) y la dejamos reposar ½ hora mas o menos hasta que aumente considerablemente su volumen.
  3. Transcurrido ese tiempo o viendo que leudó la masa, la cortamos en bollos pequeños y los estiramos con un palote, una botella, un termo o con lo que nos sea cómodo y cuando tengamos el tamaño deseado, le hacemos un pequeño corte en el centro para que cocinen mas parejos. Reservamos para que aireen y leuden nuevamente (como si fuera una masa de pizza pero con mucho menos fermentación).
  4. En abundante Aceite, asegurándonos que este bien caliente, colocamos los discos de masa y cuando esta toma un color amarillo la giramos y al minuto las sacamos y colocamos sobre papel absorbente para escurrirlas.
  5. Tips: Si las preferimos dulces, cuando recién salen del Aceite y están “escurridas”, las pasamos por Azúcar y ya sean estas dulces o no. el punto de comerlas es cuando todavía están calientes tirando a tibias.

As your experience as well as confidence expands, you will find that you have much more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or even more ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make basic changes to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not need to discover them yet just if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a complete guide to quick and also easy lunch dishes but its great food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Homemade Tortas Fritas (Receta de mi Abuelo). Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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