Budín de pan y chocolate
Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Budín de pan y chocolate. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Budín de pan y chocolate is one of the most popular of current trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Budín de pan y chocolate is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Budín de pan y chocolate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Budín de pan y chocolate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Budín de pan y chocolate is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Budín de pan y chocolate estimated approx 50 minutos.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Budín de pan y chocolate using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
El budín o pudín es una forma perfecta de preparar un postre rápido y aprovechando aquello que tenemos ya abierto en la nevera. Este budín está buenísimo y, si queremos podemos prepararlo con nata montada y unas nueces y queda delicioso.
Ingredients and spices that need to be Take to make Budín de pan y chocolate:
- 6 huevos
- 1 tableta chocolate valor
- 2 cdas chocolate en polvo
- 150 gr azúcar (yo uso azúcar glas o la paso por el thermomix antes)
- 200 gr pan duro (más o menos una barra normal de pan)
- 175 - 250 gr pepitas de chocolate
- 1/2 litro leche entera
- 1/2 vaso agua
- Ralladura de naranja
- zumito de medio limón
Instructions to make to make Budín de pan y chocolate
- Preparamos un cazo con la leche y ponemos al fuego que se vaya calentando. Añadimos una cucharada sopera de chocolate valor en polvo o de colacao, lo que más nos guste o tengamos en casa. Dejamos que coja calor pero no que hierva, unos 7-10 minutos. **IMPORTANTE que no rompa a hervir**
- Encima de la tabla de madera cortamos el chocolate a trocitos y lo echamos en el cazo, que tiene que seguir a fuego mínimo y no tiene que hervir. Lo movemos todo el rato para que no se pegue y queme por abajo.
- En un cuenco grande batimos los huevos y el azúcar, batimos ambas cosas con la batidora hasta que salga espumita. Cuando ya está espumoso añadimos la leche (toda menos el vaso que hemos usado en el cazo) y el pan en rebanadas.
- Batimos toda la mezcla del cuenco hasta que quede una masa. El pan habrá empapado y se batirá con el resto de ingredientes sin problema.
- En un cazo a parte preparamos caramelos con azúcar, agua y el zumito de medio limón y movemos unos 5 minutos,importante que no se pegue. Cuando empieza a ser marrón lo ponemos en el molde en que vayamos a hacer el pudín.
- Ponemos el chocolate en el cuenco de la mezcla, batimos más y echamos sobre la budinera o recipiente en que vayamos a hacerlo.
- Lo metemos en el horno a 180º-200º, depende de si ponemos agua efecto baño maría o no... A mí me gusta más normal a 180º durante una media hora, y cuando está cuajado lo sacamos y dejamos en la encimera a que se enfríe.
- De la encimera lo pasamos a la nevera y, 1 horas y media o dos horas después os chuparéis los dedos. Está buenísimo. Si nos gusta caliente también está buenísimo.
As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet and adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make easy adjustments to attain this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for basic food preparation skills for newbies you don't need to learn them yet just if you master some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to fast and very easy lunch dishes but its great food for thought. Ideally this will get your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Easiest Way to Make Perfect Budín de pan y chocolate. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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