Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada

Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada

Hey everyone, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada estimated approx 40 min.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

#dominó #Navidad #crema #lujo #fácil #foie #ahumados #manzana

Crema súper fácil de cocinar y de acabar si se dispone de los ingredientes básicos, por otra parte, ingredientes muy fáciles de encontrar en cualquier supermercado. Ideal para este entrante navideño que tanto se te resiste. Dejarás a tu familia sorprendida.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada:

  1. Para la crema
  2. 1 coliflor
  3. 100 gramos patata monalisa
  4. Aceite oliva
  5. 1 L agua mineral
  6. Sal y pimienta Blanca
  7. Para el acompañamiento
  8. 100 gramos sardina ahumada
  9. 100 gramos foie micuit
  10. 2 manzanas golden
  11. 25 gr Azúcar
  12. 1 nuez de Mantequilla
  13. Para la decoración (opcional)
  14. Brotes tiernos de remolacha
  15. Brotes remolacha
  16. Caviar de aceite
  17. Micro mesclum

Steps to make to make Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada

  1. Ponemos a hervir la coliflor bien limpia y cortada a trozos medianos junto a las patatas peladas. Cocinamos unos 30 min
  2. Pasado este tiempo colamos guardando el agua de hervir (nos servirá para texturizar bien la crema).
  3. Ponemos la coliflor y la patata en la Thermomix o brazo batidor y trituramos lo más fino posible con la ayuda de un poco de aceite de oliva y agua de cocción. Salpimentamos y seguimos triturando añadiéndole más agua de hervir hasta encontrar la textura deseada. Ni muy líquida ni demasiado espesa. Reservamos en caliente si la tomamos enseguida.
  4. Cortamos las sardinas a trozos. El foie a daditos de 1 cm y reservamos en frío.
  5. Pelamos y cortamos la manzana a daditos de 1 cm. En una sartén ponemos una nuez de mantequilla y cuando esté derretida ponemos la manzana y salteamos 1 min. Añadimos el azúcar y le damos 3 vueltas. Retiramos y reservamos.
  6. Vamos a montar el plato. Ponemos la crema que no esté muy caliente y vamos alternando ingredientes. La sardina, dados de foie, dados de manzana. Acabamos con los brotes y el caviar de aceite. Si no disponemos de caviar de aceite ponemos un chorrito de aceite de oliva virgen. Plato terminado.
  7. Si no disponemos de sardina lo podemos cambiar por bacalao ahumado, nunca salmón pues no es muy amigo del foie y se llevaría todos los matices. También se puede sustituir el caviar de aceite por huevas o sucedáneo del tipo ahumado.

As your experience and confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a bit more or less hot, you can make basic modifications to achieve this goal. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not need to discover them however just if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a total overview to fast and easy lunch recipes yet its excellent food for thought. With any luck this will get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Any-night-of-the-week Crema de coliflor, sardina ahumada, foie y manzana caramelizada. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Hummus de calabacín y la mejor hamburguesa de ternera de mi pueblo😉🍴

Patatas revolconas con azafrán en hebras

Turrón nata y nuez