Albóndigas en salsa
Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas en salsa is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Albóndigas en salsa is something which I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en salsa using 23 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
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Estas albóndigas están para chuparse los dedos. Puedes hacerlas totalmente con Thermomix o a adaptándola a mano. Utiliza unas patatas fritas o verduras como guarnición o bien una ensalada de lechuga, perfecta para acompañar.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa:
- Para macerar la carne
- 1 trozo pan duro
- 3 dientes ajo
- Perejil troceado
- 60 gr cebolla
- 3 huevos
- 50 gr leche
- Sal
- Pimienta
- 1/2 kg carne picada (cedro y ternera)
- Salsa
- 50 gr aceite
- 250 gr cebolla
- 2 dientes ajo
- 150 gr pimiento rojo
- 1 zanahoria
- 1 puerro
- Guisantes
- 1 tomate grande maduro o 200 gr tomate triturado
- 100 gr vino blanco
- 250 gr agua
- 2 pastillas caldo de carne
- Pimienta
Instructions to make to make Albóndigas en salsa
- Para preparar las albóndigas: Pon en un cuenco la carne picada. En el vaso de la Thermomix ® pon los dientes de ajo, media cebolla, el perejil y el pan. Mezcla 20 segundos en velocidad 7. Vuelca sobre la carne.
- Sin lavar el vaso, incorporar los huevos, la leche y las especias y mezcla 10 segundos, en velocidad 6. Añadir esta mezcla también al bol de la carne y mezcla con las manos o con un tenedor. Deja reposar unos al menos 1 hora para que tome cuerpo antes de dar forma redondita a la carne para las albóndigas.
- Haz las albóndigas, no muy grandes, y rebócelas con harina. Colóquelas en una fuente de barro pincelada de aceite para que no se peguen. Encienda el grill del horno y, cuando esté caliente, introduzca la fuente con las albóndigas cerca del grill, unos 15 minutos hasta que se doren, dándoles la vuelta para que se hagan por igual. Reserve.
- Para la salsa: Sin enjuagar el vaso, añadir el aceite, la cebolla, el ajo, el tomate, y el pimiento rojo en trozos grandes, y trocear en 6 segundos en velocidad 4. Sofríe 10 minutos, temperatura varoma o 120º, velocidad 1, sin poner el cubilete.
- Cuando acabe el tiempo, añade el agua, el vino, los calditos y la pimienta y programa 15 minutos, Varoma, giro a la izquierda y velocidad cuchara.
- Cuando termine el tiempo de horno de las albóndigas, incorporé por encima el puerro y zanahoria cortados en trozos pequeños, y los guisantes. Añada la salsa por encima. Ponga la cazuela tapada en el fuego suave a hervir durante unos 20 minutos para que cojan el sabor de la salsa. (Si necesita algo más de agua, puede ponerla).
- Sírvalas con guarnición a su gusto.
- NOTA: También se pueden freír, echar la salsa de la misma manera. Otra forma es colocándolas en el Varoma y, cuando incorpore el agua y vino, poner el recipiente Varoma, 30 min, varoma, giro izquierda, velocidad cuchara.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly find that you have extra all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or even more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you don't need to discover them however only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a complete overview to fast and easy lunch recipes yet its great food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this special food Steps to Prepare Award-winning Albóndigas en salsa. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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