Bica gallega de Trives

Bica gallega de Trives

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Bica gallega de Trives. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Bica gallega de Trives is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Bica gallega de Trives is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Bica gallega de Trives, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Bica gallega de Trives delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Bica gallega de Trives is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Bica gallega de Trives estimated approx 50 minutos.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Bica gallega de Trives using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Esto es un bizcocho gallego que se hace con masa madre y es de trives un pueblo de galicia y tiene su historia, pues yo cuando voy a zamora en la plaza hay una parada afuera o la había, pues aunque he ido este verano pasado, no me he acercado por la plaza (mercado) y no sé si todavía esta y la venden con chicharrones pues esta de muerte, ahora he encontrado la receta en alicia una amiga que tengo en face y tiene un blog estupendo
Después de a ver probado esta tengo que decir que le he dado en el clavo, pero solo cambia una cosa que aquella es con manteca de cerdo, y como he dicho los chicharrones

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Bica gallega de Trives:

  1. 220 mantequilla clarificada o manteca de vaca
  2. 200gr masa madre
  3. 140gr azúcar
  4. 70 gr azúcar invertido o de 70 gr de miel
  5. 4 huevos l, o tres grandes xl
  6. 200 gr harina normal
  7. 16 gr levadura química royal
  8. 1/2 cdta Canela molida
  9. Masa madre
  10. 200gr harina de fuerza
  11. 20 gr levadura de panadería fresca
  12. 120 gr agua mineral

Instructions to make to make Bica gallega de Trives

  1. Primero hacemos la masa madre deshacer la levadura con el agua y añadir la harina de fuerza; amasar hasta formar una bola.
  2. (Aquí tenéis dos opciones lo ponéis en un bol y lo tapais y dejais hasta el día siguiente que haya subido o más rápido como hago yo cuando hago el roscón de reyes o la coca de san juan es introducirlo en un bol con agua templada que cubra y cuando haya doblado y subido todo a la superficie ya esta) pesar 200 gr y desechar el resto.
  3. En Thermomix v- 4 y luego con la harina a v-6 unos segundos **
  4. Cocer 350 de mantequilla de buena calidad hasta que quede a 220, si es manteca de cerdo tal cual pero que no este fría. Batir mantequilla o la manteca de vaca con el azúcar y el azúcar invertido o la miel hasta blanquear 2 min v-3y medio
  5. Añadir la masa madre por el bocal a velocidad media y los huevos uno a uno (temperatura ambiente) cuando este el conjunto bien mezclado pero no demasiado esponjado, añadir la harina previamente mezclada con la canela y el impulsor (levadura royaly mezclar poco pero bien a v-3 y luego seguir con la espátula)
  6. Si le ponéis los chicharrones que es opcional espolvorearlos primero con harina para que se reparta por toda la masa **
  7. Llenar con esta masa 3/4 partes de un molde cuadrado o rectangular y lo engrasais y le ponéis en el fondo papel de hornear o comprais uno de aluminio.
  8. Espolvorear con azúcar toda la superficie y meter en el horno precalentado a 180 ºc durante 30 o 40 según horno.pimchais con un palillo y si sale limpio ya esta.

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make simple adjustments to attain this objective. Simply put, start making your dishes in a timely manner. When it comes to fundamental food preparation abilities for newbies you do not require to learn them yet just if you grasp some simple cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes however its good food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Bica gallega de Trives. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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