Sopa de la reina

Sopa de la reina

Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Sopa de la reina. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Sopa de la reina is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Sopa de la reina is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Sopa de la reina, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de la reina delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopa de la reina is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Sopa de la reina estimated approx 75 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Sopa de la reina using 17 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

Esta tarta es una copia de las que suelen hacer en la pasteleria de mi ciudad, es casi, casi igual, pero le falta el casi, cuando lo descubra, ya os lo pondré.

Ingredients and spices that need to be Take to make Sopa de la reina:

  1. 1 bizcocho genovés
  2. 2 claras de huevo (las yemas se las pondremos a la crema)
  3. 50 gr agua
  4. 2 cdas coñac (ahí se le podría poner 4)
  5. 40 gr azúcar
  6. 500 cc nata para montar 35 % materia grasa
  7. 150 gr azúcar para la nata
  8. 1 sobre estabilizante para nata
  9. Ingredientes para la crema
  10. 2 huevos enteros
  11. 2 yemas (las reservadas)
  12. 500 l leche
  13. 50 gr maicena
  14. 120 gr azúcar
  15. 1 cdts azúcar vainilla
  16. Azúcar glas para quemar
  17. chocolate líquido para decorar

Steps to make to make Sopa de la reina

  1. Tendremos preparado el bizcocho genovés, lo abriremos por el medio, y la mitad sobrante la podemos congelar para otra ocasión, solo vamos a necesitar una mitad.
  2. Preparamos el almíbar: En un cazo, al microondas o en la thermomix ponemos el agua, el azúcar y el coñac (ahí es donde se puede mejorar yo le puse 2 cucharadas por miedo a que quedase con mucho sabor y si tiene sabor pero un poco más no le estaría mal). Dejar enfriar completamente.
  3. Montamos las dos claras a punto de nieve duro, no les vamos a poner nada de azúcar por que la nata ya va a llevar más que suficiente. reservamos en la nevera.
  4. Los 150 gr de azúcar los hacemos glas con la thermomix o un molinillo de café, ponemos las mariposas en la thermo y añadimos la nata bien fría, cuando esta a medio montar le añadimos (opcional) el estabilizante la acabamos de montar, pero no la dejaremos super dura. reservar en la nevera.
  5. Ahora haremos la crema. Pondremos los dos huevos enteros, las dos yemas, la leche, el azúcar y el azúcar avainillado todo junto en la thermomix, programaremos 90º a velocidad 4 durante 6,30 o 7 minutos.
  6. Montaje de la sopa: mojaremos con el almíbar la totalidad de la base del bizcocho, ha de quedar bien empapado, que para eso es una sopa.
  7. Pondremos una capa de crema. La crema deberá de estar fría.
  8. Mezclaremos la mitad de la nata con las claras a punto de nieve con movimientos envolventes para que no se nos baje ni las claras ni la nata. Pondremos encima de la crema una capa generosa de esta nata y encima otra vez crema, intentaremos que nos quede una tarta cóncava (jiji a mi tampoco me ha quedado del todo).
  9. Espolvorear con azúcar glas y quemar con soplete. Guardar en el congelador.

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and adapt your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a dish that uses less or more components or is a little more or less hot, you can make easy modifications to attain this goal. To put it simply, start making your dishes promptly. When it comes to basic cooking skills for novices you don't need to discover them however only if you master some basic cooking strategies.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Sopa de la reina. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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