Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones

Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones estimated approx 90 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones using 24 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

es una receta sencilla , sana si grasa y con sabores muy intensos , esta preparada con thermomix , os pongo la receta porque hoy dia casi todo el mundo tiene un robot si no es este pues parecido. Os dejo la receta

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones:

  1. PARA EL ROLLO:
  2. 60 gr queso parmesano
  3. 1 diente ajo
  4. 1 Rama romero fresco
  5. 5 Ramas perejíl fresco
  6. 500 gr carne picada
  7. 2 Huevos
  8. 50 gr pan rallado
  9. 1 cucharada rasa de sal
  10. 1 pellizco pimienta molida
  11. 250 gr Beicon en lonchas
  12. 150 gr jamón york en lonchas
  13. 150 gr queso en lonchas, de sandwichs
  14. PARA LA GUARNICIÓN DE VERDURAS:
  15. 800 gr verduras variadas (calabacín, zanahoria, brecol, patata, esparragos verdes, jydias verdes.)
  16. PARA LA SALSA DE CHAMPIÑONES:
  17. 1 puerro, solo la parte blanca
  18. 1 diente ajo
  19. 100 gr champiñones
  20. 10 gr mantequilla
  21. 100 ml vino blanco
  22. 500 ml agua
  23. 1 pastilla caldo de carne
  24. 100 ml nata liquida del 35% de materia grasa

Instructions to make to make Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones

  1. Pon el parmesano en trozos en el vaso y programa 10seg/vel 10
  2. Añade el romero, el perejil solo las hojas y el ajo, pica10seg/ vel 8, agrega la carne , los huevos, el pan rallado, la sal y la pimienta y programa 30 seg/ giro izquierda/vel 2, retira del vaso y reserva.
  3. Estira papel film y pon las lonchas de beicon formando un cuadrado, encima del beicon pon la carne picada reservada, encima de la carne ponemos el jamón de york cubriendo toda la carne y encima del jamón ponemos el queso.
  4. Enrollamos todo junto como si fuera un brazo gitano con la ayuda del papel film y formamos un caramelo apretando bien sobre todo los extremos lo pinchamos con un tenedor y lo ponemos en el recipiente varoma y reservamos.
  5. Corta las verduras y repartirlas en el varoma incluso donde esta el rollo si fuera necesario, las patatas las ponemos en el cestillo y reservamos.
  6. Ahora hacemos la salsa de champiñones. Ponemos en el vaso el puerro en rodajas el ajo y los champiñones troceados, picamos 8seg/vel 5, abrimos el vaso bajamos todos los ingredientes con la espátula y añadimos la mantequilla y programamos 3 min/temperatura varoma vel/ 1.
  7. Añadimos el vino, el agua y la pastilla de caldo de carne y ponemos el cestillo con las patatas en su posición y el varoma en su posición también y programamos 25min/temperatura varoma vel/ 1.
  8. Cuando termine el tiempo retira el varoma con cuidado el cestillo de las patatas y añade la nata liquida a la salsa de champiñones , programa 1 min/ 100º/ vel/ 1.
  9. Cuando termine tritura 30 seg/ vel/8 y listo.
  10. Quita el papel film al rollo corta en rodajas de 1 dedo de grosor mas o menos salsa con la salsa de champiñones y decora con las verduras al vapor.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet and also adapt your diet to your individual tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of less or even more components or is a little bit more or less zesty, you can make simple changes to attain this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however just if you grasp some simple food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and also simple lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Rollo de ternera con verduras al vapor y salsa de champiñones. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

El mejor Gazpacho tradicional

Zumo multivitaminas

Sopa de avellanas con manzana